Cafeteres online

A la nostra botiga trobaràs cafeteres online exprés, tradicionals, de monodosis i professionals per a cafeteries i restaurants

Cafeteres online

Amb Cafès Dern tu o els teus clients podreu gaudir del sabor del millor cafè. A la nostra botiga comercialitzem la més gran varietat de màquines de cafè a Terrassa i també realitzem venda de cafeteres online. Disposem de dues línies de cafeteres professionals: una per a ús domèstic i en oficines (monodosis) i un altre per a negocis d’hostaleria i restauració.

Som distribuïdors de màquines de cafè a Terrassa i cafeteres online de la marca italiana La Piccola. Comercialitzem els models de les sèries Piccola Piccola, Piccola Sara (semiprofessional) i Piccola Cecilia (per a l’hostaleria). Per a professionals també treballem amb els models de cafetera Futurmat, Gaggia e Italcrem del grup Quality Espresso.

Conscients de la importància de mantenir satisfets als nostres clients, a Cafès Dern disposem d’un servei especial per a oficines, amb cafeteres en dipòsit a canvi d’un consum mínim mensual de cafè. També realitzem repartiments a domicili (per a llars, oficines, bars o restaurants) i comptem amb servei tècnic propi. Reparem la teva cafetera o te la substituïm amb la rapidesa més gran.

CAFÈS DERN

botiga de café

  C/ Nord, 95,
Terrassa, 08221, (Barcelona)

  93 784 19 18

HORARI

De dilluns a divendres
08:45 a 13:30 i de 16:45 a 20:00
Dissabtes: de 09:30 a 13:30