Botiga de cafè a Terrassa

En gra o mòlt, per a la venda de particular o a l’engròs. A la nostra botiga de cafè a Terrassa trobaràs tot el necessari per gaudir dels millors cafès del món

El beneficiós dels seus efectes per al cos i la ment, així com del seu inigualable sabor, han convertit a una beguda mil·lenària com el cafè a la segona més consumida del món, només per darrere de l’aigua. I és que prendre una tassa d’aquesta delícia és tot un ritual, ja sigui a primera hora del matí, després de menjar o a mitja tarda. A Cafès Dern ho sabem millor que ningú, fa més de 60 anys que ens dediquem a aquest sector. La nostra botiga de cafè a Terrassa és una empresa familiar de tercera generació, que va obrir les seves portes l’any 1953. Des dels nostres orígens hem sigut fidels a una manera de treballar basada en la qualitat, en crear bons cafès per al gaudi dels nostres clients. Torrem diàriament el cafè, per mantenir intactes les seves qualitats, ho envasem i posem a la venda en diferents formats sota marca pròpia.

botiga de cafè terrasa 

Regals que són un plaer per al paladar

Comercialitzem cafès de Brasil, Colòmbia, Guatemala, Etiòpia, Sumatra o Kènia, a més de barreges especials i monodosis. A Cafès Dern també venem diferents models de cafeteres per a particulars, oficines o professionals de l’hostaleria i botigues d’alimentació, així com tots els accessoris per gaudir al màxim d’aquesta exquisida beguda.

Però a la nostra botiga de cafè a Terrassa trobaràs molt més que cafè. Comptem amb una àmplia oferta de tes del món: més de 70 varietats de diferents tipus i orígens. Així mateix, t’oferim el més selecte en fruits secs, un aliment sa i natural al qual no podràs resistir-te. Vine a conèixer-nos i descobreix-lo.

 

Prenem un cafè?

jumbotron

Volem compartir amb tu la nostra passió pel cafè. Et convidem a gaudir de cafès selectes, recentment torrats i mòlts, amb tot el seu aroma i sabor natural

FES LA TEVA COMANDA!

Cafè en gra a Terrassa

A la nostra botiga t’espera la més selecta oferta de cafè en gra. El més intens i natural de Terrassa.

CAFÈS DERN

botiga de café

  C/ Nord, 95,
Terrassa, 08221, (Barcelona)

  93 784 19 18

HORARI

De dilluns a divendres
08:45 a 13:30 i de 16:45 a 20:00
Dissabtes: de 09:30 a 13:30