Cafè online

A la nostra botiga de cafè online t’oferim barreges personalitzades, diferents formats i mides, diversitat de sabors...

Café online

Després de més de sis dècades dedicats a la venda de cafè a Terrassa, a Cafès Dern ens hem convertit en un autèntic referent per a tots els amants d’aquesta beguda. Saben que aquí sempre troben els sabors més naturals, una àmplia varietat i la millor de les qualitats. Productes que ara també pots adquirir a través del nostre canal de venda online.

A Cafès Dern et convidem a recórrer el món a través dels seus sabors. A la nostra botiga trobaràs la més exquisida selecció de cafè online, recentment mòlts i torrats, perquè gaudeixis de l’essència més natural d’una beguda al que pocs poden resistir-se. Fes la teva comanda i tasta els més irresistibles cafès de Brasil, Colòmbia, Guatemala, Kènia, Etiòpia, Sumatra o Costa Rica.

A més d’en gra i mòlt, a la nostra botiga de cafè online posem al teu abast monodosis de cafè compatibles tant amb cafeteres convencionals com amb cafeteres específiques per aquests tipus de productes. Gaudeix del cafè exprès perfecte amb els sabors i barreges que més t’agraden. En estar fets amb filtres de paper, aquests formats són totalment biodegradables.

CAFÈS DERN

botiga de café

  C/ Nord, 95,
Terrassa, 08221, (Barcelona)

  93 784 19 18

HORARI

De dilluns a divendres
08:45 a 13:30 i de 16:45 a 20:00
Dissabtes: de 09:30 a 13:30