Accessoris per al cafè online

Gaudeix del gust i l’aroma de la teva beguda favorita gràcies als productes de la nostra botiga d’accessoris per al cafè online

Accessoris per al cafè online

Per a molts, el cafè és alguna cosa més que una simple beguda. Per tradició o per costum, evoca moments de relaxament, companyonia i confidències. Si ets dels que gaudeix amb una bona tassa de cafè a les mans, no pots perdre’t les novetats que han arribat a la nostra botiga. Fes la teva comanda i deixa’t seduir per les meravelles d’un ritual mil·lenari que no coneix fronteres.

A Cafès Dern posem al teu abast diferents accessoris per al cafè online, amb tot el que necessites per preparar la teva beguda favorita o gaudir d’una infusió. Tenim tasses de diverses mides, filtres, molinets… Complements imprescindibles que no poden faltar a casa dels més cafeters.

A la nostra botiga d’accessoris per a cafè online trobaràs el regal perfecte per als amants del cafè i les infusions. Gràcies a aquests productes podràs treure el màxim partit a les teves begudes preferides i gaudir d’una experiència única cada vegada que la preparis. Si tens dubtes, consulta’ns sense compromís i t’informarem sobre els complements per a cafè més adequats a cada cas o el tipus de cafetera que pots utilitzar per preparar-lo.

CAFÈS DERN

botiga de café

  C/ Nord, 95,
Terrassa, 08221, (Barcelona)

  93 784 19 18

HORARI

De dilluns a divendres
08:45 a 13:30 i de 16:45 a 20:00
Dissabtes: de 09:30 a 13:30